VARMT VÄLKOMMEN TILL WORLD OF PADEL KUNGSBACKA

Anläggningen i Kungsbacka är den första World Of Padel-anläggningen som någonsin öppnades. Vi som står bakom World Of Padel – eller WOP, som vi brukar kalla oss – har som ambition att padel ska vara mer än en timmes idrottande. Med vår slogan “träffas, tränas, trivas” i åtanke har vi utformat vår anläggning till att vara mer än en padelhall. Utöver tio banor i världsklass (8 dubbel, 1 singel, 1 teknik) har vi en välsorterad shop som erbjuder de senaste och bästa padelracken, väskorna, kläderna med mera. Vi har stora sociala ytor som inbjuder till att hänga kvar efter spelet och socialisera sig med med- och motspelare. Vi har ett fräscht café som erbjuder allt från nybryggt kaffe till goda sallader. Vi har många duktiga tränare som skräddarsyr träningsverksamheten efter era behov, och vi har ett tjog med aktiviteter som dagligen rullar på. Vi har också ett av Hallands största seriespel. Som ni hör, kan listan göras lång på allt vad vi erbjuder på World Of Padel i Kungsbacka.
spela padel i kungsbacka

En av Sveriges största padel hemsidor!

WOP har en webshop som vi är mycket stolta över. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och effektiv kommunikation. Webshopens lager ligger i samma byggnad som anläggningen i Kungsbacka. Därför finns möjligheten att beställa en vara via webshopen, och välja alternativet “hämta i butik”.

Nemo Jörgensen är ansvarig för webshopen och nås lättast på nemo.jorgensen@worldofpadel.se.

psst......
Använd koden (tack10) för 10 procent rabatt på hela sortimentet
Padelbutik i Kungsbacka

På World of padel Kungsbacka har vi en av Sveriges fräschaste padelbutiker. I denna butik så säljer vi allt från padelrack, padelväskor, padelskor, padelkläder och mycket, mycket mer. Vi är dessutom mycket stolta över att sälja Sveriges billigaste bollrör för bara 59kr/rör. Alla produkter är från välkända, etablerade padelmärken så som Wilson, Bullpadel, Adidas, Babolat, Head, Vairo, Fila med mera. Butiksansvarig är Nemo Jörgensen. Önskar ni kontakta Nemo så mailar ni honom på nemo.jorgensen@worldofpadel.se.

Boka padel Kungsbacka – MATCHi-sidan

Det är vår MATCHi-sida som är vårat främsta verktyg gentemot er kunder. Via MATCHi bokar ni inte bara bana, utan ni hittar också alla våra aktiviteter som vi erbjuder, porträtt av våra tränare, erbjudanden, kontaktuppgifter, kursanmälningar med mera.


Ansvarig för MATCHi-sidan och alla aktiviteter är sportchef Christoffer Karlén. Önskar ni komma i kontakt med Christoffer, så når ni honom på christoffer.karlen@worldofpadel.se.

Träna padel i Kungsbacka


Träna med Sveriges genom tiderna bästa dam padelspelare Antonette Andersson. Eller med Kungsbackas alldeles egna Karl-Johan som i dagsläget är top 50 men klättrar fortfarande snabbt på Sverige ranking.
Vi erbjuder träningar för både barn och vuxna, privat eller i grupp. Vårat tränarteam består av kompetenta utbildade tränare som alla har gedigen erfarenhet från tränaryrket och som alla brinner för sporten padel och för att utveckla nya padelspelare. Ni anmäler er till våra kurser och privatlektioner under “aktiviteter” på MATCHi-sidan. Har ni några andra frågor om träningsverksamheten, eller vill boka en lektion utöver de tider som erbjuds på MATCHi-sidan, så kontaktar ni chefstränare Antonette Andersson. Ni mailar Antonette på antonette.andersson@worldofpadel.se.

Aktiviteter på World Of Padel

VART LIGGER WORLD OF PADEL KUNGSBACKA?

World of padel kungsbacka ligger på Marios gata 13, 43437, Kungsbacka

Välkommen till World of Padel. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment från ledande varumärken inom Padel. Handla smidigt i vår webshop eller i våra anläggningar.
OM OSS:

Wop Sweden AB

Orgnummer: 559311-6501

Besöksadress: Marios Gata 13, 43437 Kungsbacka
© 2022 World Of Padel