0kr 0
Varukorg

Inga produkter i varukorgen.

Det ligger viss sanning i den gamla klyschan “livet blir aldrig som man har tänkt sig”. Ett av mina absolut tidigaste minnen är från lågstadiet i Vimmerby. Någon ställde den klassiska frågan “vad vill du bli när du blir stor?”. De andra barnen levererade förutsägbara svar så som cowboy, astronaut och pirat. Själv stack jag ut från mängden och tänkte redan som sjuåring att det vore riktigt skönt att sitta bakom ett skrivbord och skriva signaturer på ett A4-papper.

Jag drömde helt enkelt om ett odynamiskt, monotont jobb med så lite oförutsägbara svängar som möjligt. Jag kan garantera att jobbet som sportchef på World Of Padel är allt annat än odynamiskt, men det råder ingen tvekan om saken; jag älskar mitt jobb och har verkligen gjort en 180 graders vändning från mitt sjuåriga jag.

Just nu är det lite mer dynamiskt än vanligt på jobbet. Undertecknad är nämligen ansvarig för det lokala seriespelet och en ny omgång ska sjösättas. Alla som har någon erfarenhet av att administrera seriespel, tävlingar eller turneringar kan säkert instämma i att det är mycket jobb bakom kulisserna. Med det sagt så är det också ett otroligt tillfredsställande och givande arbete; ett seriespel där resultaten rapporteras innebär lite mer nerv, kämpaglöd och vinnarmentalitet jämförelsevis med “vanliga” matcher, och det är kul att arbeta med något som bidrar till att det blir lite liv och stämning i padelhallen.

Undertecknad har själv fått hoppa in och fylla ut företagslaget i division 2 tillsammans med kollegan IT-Maxi. Det har blivit några förluster och några vinster, men framförallt har jag fått bekanta mig med mitt nya vapen, nämligen racket Veron Air från anrika Babolat!

Många upplever det oändliga utbudet av padelracketar som en oigenomtränglig djungel, och undertecknad var inget undantag. Efter att ha testat en del olika racketar landade jag i Veron Air och det måste vara världens bästa padelracket. En av anledningarna till att jag har valt detta racket, är dess perfekta kombination av fart och lätta vikt. Racket är droppformat och har en sweetspot som är centrerad något högre upp på racket, och jag känner att jag med min tennisbakgrund kan få ut mycket fart av racket tack vare detta. Samtidigt är jag inte den mest muskulösa padelspelaren i vårat avlånga land. Således behöver jag ett lite lättare racket för att kunna manövrera på ett kontrollerat sätt i de defensiva lägena, och med sina 355 gram är Veron Air ett relativt lätt racket som ger mig optimala förutsättningar i det defensiva spelet.

Nåväl; livet liksom padeln har många oväntade tvister, och det ska bli väldigt spännande att se om man kan ta sitt spel till ytterligare höjder nu när man verkligen trivs med sitt racket. Nu är det dock dags att snöra på sig löparskorna och tugga igenom milen på Kungsbackas trevliga vägar. Oavsett vilket racket man spelar med, så är fysik en viktig komponent för att ta sitt padelspel till nästa nivå. Jag tackar för mig, vi syns snart igen!
Välkommen till World of Padel. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment från ledande varumärken inom Padel. Handla smidigt i vår webshop eller i våra anläggningar.
OM OSS:

Wop Sweden AB

Orgnummer: 559311-6501

Besöksadress: Marios Gata 13, 43437 Kungsbacka
© 2022 World Of Padel